Google+ Followers

torek, 29. marec 2016

APRIL- lit. večeri







Literarno-pogovorni večeri / ostalo


29. marec, ob 18.00 uri  RADIO  PTUJ

29. marec ob 19.30  - PTUJ, Dom KULTure muziKafe, Vrazov trg 1

30. marec ob 19.00 , MUZEJ BREŽICE


11. april ob 19.00 uriLITIJA, KULTURNI CENTER


13. april ob 19.30TRZIN, CENTER IVANA HRIBARJA

14. april, med 18. in 19. 30 MAXI KLUB, LJUBLJANA
ZAUPAM VASE

22. april – LJUBLJANA, 4. TEMATSKA KONFERENCA ZALOŽNIKOV IN KNJIGOTRŽCEV
4. tematska konferenca z naslovom Kako povečati prodajo? bo. In to kakšna! Založniške projekte nam bodo predstavljali ljudje iz panoge, ki jih poznamo, jih srečujemo, ki živijo za knjige in od knjig. Niso (še) napisali knjig o prodaji in marketingu, so pa prodali vsi skupaj več deset tisoč knjig. Vsak bo imel na voljo 20 minut, da nam predstavi cilje, idejo, izvedbo in rezultate projekta. Spoznali bomo dobre prakse, pridobili ideje in inspiracije, povečali svoje znanje, se utrdili v prepričanju, da tudi sami delamo prav (ali pa tudi ne). Ne gre za deljenje nasvetov ali čarobnih formul. Predstavljenih projektov seveda ni mogoče preprosto prekopirati. Vsak je unikaten. Gre za to, da spoznamo, kako delajo in razmišljajo drugi in da morda to uporabimo pri svojem delovanju. Projekte nam bodo predstavili:
·         Andreja Žnidaršič (CZ) Kako z družabnimi omrežji ustvariti povpraševanje po izdelku/SSKJ
·         Anja Keber (Sodobnost) Mednarodni projekt/ Naša mala knjižnica
·         Bojana Zarnik (Konzorcij) Knjižni abonmaji za vse generacije/Fejstbukerji, Knjižne peripetije, Čajanke z Manco, …
·         Klemen Košir (samozaložnik) Neodvisno založništvo med mitom in resničnostjo/Plava-knjiga o plavi ribi
·         Milena Miklavčič (samozaložnica) Zgledovanje po vrhunskih športnikih/Ogenj, rit in kače niso za igrače
·         Samo Rugelj (UMco) Izdajanje in prodajanje prvencev neznanih avtoric/Bela dama, Kaj pa vidva čakata
·         Tatjana Stojić (MKZ) Krepitev blagovne znamke/Maček Muri
·         Valentina Smej Novak (Totaliteta) Na presečišču kulture in kulinarike/KulKul







Ni komentarjev:

Objavite komentar