petek, 29. junij 2018

Hvala


Koliko knjig slovenskih avtorjev je že doživelo takšen uspeh (čudež)?

http://home.izum.si/cobiss/top_gradivo/


Knjiga Ogenj, rit in kače niso za igrače se je v knjižicah po branosti povzpela z enajstega (april) že na četrto mesto.https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fa5/1.5/16/1f642.png
Tega sem zelo vesela, saj se zavedam, kako močan in tudi odločilen vpliv ima na naše siceršnje življenje prav intimna plat. O njej - v obeh delih – teče sproščena beseda pripovedovalcev.
Ljudje- tudi tisti, ki sicer ne posegajo po knjigah- ju tudi zato, da bolje razumejo sebe in prednike, vedno pogosteje jemljejo v roke!
Zakaj še?
 Zato, ker čutijo potrebo, da se – končno že - soočijo tudi z različnimi ''vzorci'', ki zaradi tipično slovenskega nagnjenja, imenovanega ''pometanje pod preprogo'', zaznamujejo marsikoga med nami.
Ogenj, rit in kače niso za igrače, 1. del, pa je po branosti v samem vrhu slovenskih knjižnic že od leta 2014, ko je zbirka pripovedi ''iz prve roke'' zagledala luč sveta!
Je sploh še kakšna knjiga v slovenskem prostoru, ki se lahko pohvali s takšno statistiko?
Verjetno ne.
Je pa tudi res, da sta knjigi prepoznavni tudi zato, ker ste ju vi opazili, o njej spregovorili, jo kupili ali samo prebrali!

Prihaja poletje, čas tudi za branje. Upam, da boste našli čas tudi za Ogenj, rit in kače niso za igrače (1. + 2. del)
Po ugodnejši ceni jo lahko najdete tudi na tejle povezavi: 
https://goo.gl/1qx5mf
 
Od srca Vam hvala!
Milena Miklavčič

Ni komentarjev:

Objavite komentar