ponedeljek, 23. oktober 2017

Knjigo že lahko naročitePred vami bo vsak čas druga knjiga z naslovom Ogenj, rit in kače niso za igrače. Tako kot prvo tudi to odlikujejo objektivnost in spoštljiv odnos do pripovedovalca. Avtorica želi biti le zapisovalka slišanih zgodb in nič drugega.
Sama je v življenju doživela marsikaj, kar je pripomoglo, da je razvila zdravo objektivnost in globoko sočutnost v odnosu do sočloveka. To ji je omogočilo, da je poslušala in slišala pripovedi ljudi, in le kot taki so ji lahko zaupali. Nekatere zgodbe so resnično krute, saj pripovedujejo o nasilju, spolnih zlorabah otrok in odraslih, o zatiranju slabotnejših, pa naj so bili to ženske, otroci ali moški. Marsikdo bo ob prebiranju teh življenjskih zgodb podoživljal lastna doživetja iz otroštva in mu bo pomagalo, da jih bo laže prebolel, ali pa bo bolje razumel, zakaj so nekateri ljudje takšni, kakršni so. Do sedaj se je slabo pometalo pod preprogo, če hočemo živeti polno in sproščeno, pa je treba te stvari dojeti, priznati in preboleti.
Knjiga je razdeljena na tri sklope: babice, hčerke in vnukinje, obsega pa malo manj kot 400 strani. Milena upa, da bo pri bralcih lepo sprejeta. Prva knjiga Ogenj, rit in kače niso za igrače še zmeraj sodi med najbolj brane v slovenskih knjižnicah, v knjigarnah pa je na tretjem mestu po prodajnosti.
Obe knjigi sta na voljo tako v knjigarnah kot pri avtorici. Lahko ju naročite na mail jutri2052@gmail.com ali po telefonu 064 110 466.

Ni komentarjev:

Objavite komentar